Over ons

Over Totalbility

Totalbility is uw partner in mobiliteit. Als universele aanbieder bieden wij diverse slimme en efficiënte mogelijkheden aan. Zowel voor aankoop of lease, particulier of zakelijk, personen- of bedrijfsauto, u bent bij ons aan het juiste adres! Totalbility beschikt over een uitgebreide voorraad auto’s. Ideaal wanneer u snel wilt beschikken over mobiliteit. Zoekt u een specifieke auto? Ook dan helpen wij u graag! U kunt ons natuurlijk digitaal of telefonisch bereiken maar ook verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gieten.

Missie

Totalbility helpt ondernemers op basis van specialistische kennis, kunde en vaardigheden hun mobiliteitsvraagstukken op te lossen, passend bij hun bedrijfsfilosofie en budget.

Visie

Mobiliteitsvraagstukken blijven veranderen voor elke onderneming. Niet alle ondernemers vinden het leuk hier dagelijks mee bezig te zijn. Als specialisten en gedreven vakmensen op gebied van mobiliteit, zijn wij in staat deze veranderingen vroegtijdig te herkennen en te vertalen naar voor onze klanten bruikbare oplossingen. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies en ontzorgen onze klanten bij hun mobiliteitsvraagstukken.